kaley.blog.hu

"Minden amit hallunk, vélemény, nem tény, és minden amit látunk, nézőpont, nem a valóság."

Távlati tervek

2012.09.09. 14:35 - Kaley

Címkék: tervek

Lehet meg fogom bánni, ha leírom ide, mik is a terveim a közeli és távoli jövőre nézve. De már pár napja a fejemben motoszkál pár dolog, és úgy érzem, le kell írnom. Persze a dolgok még változhatnak, de most ez van.

1: Előrehozott középszintű angol érettségi ősszel
Már augusztusban megcsináltuk az osztályozói vizsgát hozzá. LOL, két kezemen össze nem tudom számolni, hány embernek kellett elmagyaráznom a különbséget az osztályozói vizsga és a pótvizsga között. Basszus, nem ugyanaz! :D Gyengébbek kedvéért: ez az osztályozói vizsga azért kellett, hogy kapjunk az utolsó év tananyagából jegyet, mert év végi jegy nélkül nem lehet érettségit tenni. Tavasszal majd szeretném megpróbálni az emelt szintűt (meg irodalomból is talán.)

2: Továbbtanulás
Már vagy 2-3 éve eldöntöttem, hogy amint leteszem az érettségit, utána megyek a Szemerébe alkalmazott fotográfus szakra. Csak azt sajnálom picit, hogy mikor lehetőségem lett volna rá (bezárták a sulimat) nem mentem át oda. Mindegy is. A lényeg, hogy egyelőre ott képzelem el a továbbiakat, mivel más szak, foglalkozás nem érdekel a fotográfián kívül. Vagyis, érdekelni persze sok minden érdekel, de nem ilyen szinten. Emellett még megpróbálkozok a ME-BTK-val levelezőin, azt hiszem. Bár ha úgy alakul, akár Pest is szóba jöhet, habár sosem akartam ott élni. De mint tudjuk, bárhol jobb, mint Borsodban...

3: A későbbiekben
Semmiképp sem szeretnék itt élni, Magyarországon. Szégyen, nem szégyen, de utálom ezt az országot, a legtöbb ember mentalitását, és azt, hogy szinte már sehol nem lehetek nyugodtan, mert folyton azt kell nézni hol mennyi cigány mászkál és épp mikor akarnak belém kötni (vagy bárki más normális emberbe) Ezenkívül szeretnék majd könyv(ek)et írni, és saját ruhákat tervezni.

De nagyon remélem, mindezekhez lesz elég kitartásom és lelkesedésem, bár eléggé hangulatfüggő...
Hmmm, majd meglátjuk mi lesz :D

Egyébként csináltam egy új blogot, ezen fogom megírni majd a fenti dolgokkal kapcsolatban a történéseket :D > Kaley Katherine Krystal Új Blogja

A bejegyzés trackback címe:

https://kaley.blog.hu/api/trackback/id/tr734764526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.