kaley.blog.hu

"Minden amit hallunk, vélemény, nem tény, és minden amit látunk, nézőpont, nem a valóság."

BUÉK 2013

2013.01.03. 20:28 - Kaley

Először is: BUÉK mindenkinek ! :D

Akartam évösszegzőt írni 2012-t illetően, de nem vitt rá a lélek míg 2012-t írtunk. Igazából most már nem is kezdenék hozzá, meg nem is lenne miről írnom.

Úgy érzem, ez a 2013 jó év lesz. Mondhatni, a változások éve, mert ebben az évben tényleg sok minden meg fog változni. Ez egyszerre jó és rossz is egyben. Szeretem a változatosságot (amúgy nem mindig), de az alkalmazkodást kevésbé. Érettségi, továbbtanulás... Nagy döntések. Nem mondhatnám, hogy 100%-osan tudom, hogy mi lesz belőlem, mi akarok lenni, de már kezd körvonalazódni ez elég szépen, és ennyi elég is egyelőre.

Nos, először is nézzük mit ígér a horoszkóp a Kosoknak 2013-ban! :D

"Az Uránusz mindent megújító hatását még mindig a Kosok érzik meg legjobban. Igaz, a változás is neked esik a legkevésbé a nehezedre. Bármilyen újítást, változást tervezel is azonban, ha az a munkádat is érinti, mindenképpen egyeztess a főnökeiddel, vagy a hatóságokkal. A változás a baráti viszonyaidat is erősebben érinti: lesznek, akik eltűnnek az életedből, hogy helyet adhassanak másoknak. A Mars január végéig a barátság házában áll. Nemcsak a baráti kapcsolataiban okozhat ez feszültségeket, és esetleg összetűzéseket, sőt akár szakításokat, hanem megváltoztathatja az önmegvalósítással kapcsolatos elképzeléseidet is. Februárban és márciusban a Mars hatására megszaporodhatnak a lázas állapotok, erősítsd immunrendszeredet! Áprilistól a saját jegyedbe tér uralkodó bolygód, és ezzel együtt az erőd is." - astronet

"Párkapcsolati szempontból talán nem úgy indul az év, ahogyan szeretnéd. A Kosok számára 2013 eleje a kutatás és az önelemzés ideje. Ezek azok a napok, hetek, hónapok (az időintervallum nagyban függ tetőled is), amelyek arról szólnak, hogy felmérd mi az, amit eddig rosszul csináltál. A legfontosabb, hogy tudd és érezd, a vágyaid egyáltalán nem túlzóak, elérhető az a boldog kapcsolat, amire vágysz. Azt kell csak eldöntened, hogy ezt a kapcsolatot a jelenlegi pároddal akarod-e felépíteni, vagy inkább valaki mással." - nlcafe

Nos, ezekben vannak igaz dolgok. Nem is igazán tudnék mit hozzáfűzni ehhez az egészhez, csak talán ennyit: az úgynevezett "barátok" - számomra nem meglepően - mindig csak úgy jönnek-mennek az ember életében, amihez már hozzászoktam, és nem is tulajdonítok neki akkora jelentőséget. Nem is baj, ha eltűnik egy-két ember, ami azt illeti.

Pár dolog/terv, amiket szeretnék megvalósítani/elérni 2013-ban :D
- Felvételi: ez ugye egész közeli időpont. Nem sok választás van, de amit biztosra tudok:
Miskolc - Szemere - fotográfus szak // Miskolci Egyetem - BTK - szabad bölcsészet (levelező). Amennyiben ezek nem sikerülnek, akkor is maradok az OKJ-s képzésnél, és talán az informatika világába kellene belekóstolnom, mivel avval is lehet jól keresni, feltéve ha elég komolyan veszi az ember a dolgokat és ért ahhoz, amit csinál. Persze szerencse is kell, de ez a legtöbb dologgal így szokott lenni.
- Érettségi: történelemből 4-est, magyarból 5-öst, matekból háááát 3-ast szeretnék. Ja, és az emelt angolból is jó lenne, ha meglenne a szükséges százalék :D
- Csorgatom a nyálam egy Sony Xperia U pink-re, valamint egy Nikon D3200-ra.
- Szeretnék még rózsaszínesebb lenni, mármint ami a hajamat illeti :D
- Valamilyen csoda folytán jó lenne hozzájutni 20k-hoz február közepéig/végéig, mivel a másik vágyott tárgy Alizée ötödik albumának Collector's Box kiadása. A megszállottja vagyok.
- Kábé 2 éve próbálok megterveztetni magamnak egy tetoválást, remélem idén már elkészül :D Aztán ha sikerül elég pénzt összekaparnom (még nem tudom honnan) akkor meg is valósítom.

(Ha a későbbiekben még eszembe jut valami, leírom :D)

Végezetül pedig egy kis zeneajánló:

A bejegyzés trackback címe:

https://kaley.blog.hu/api/trackback/id/tr125010914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.