kaley.blog.hu

"Minden amit hallunk, vélemény, nem tény, és minden amit látunk, nézőpont, nem a valóság."

Szánalomhegységek

2013.01.10. 21:10 - Kaley

Emberek, akik folyton csak panaszkodnak - MINEK VANNAK?

Őszintén szólva mostanság kezd elegem lenni ezekből az illetőkből. Mindenki csak problémázik, felesleges dolgokon, és nem képesek továbblépni. Folyton az alkalmat lesik, hogy mikor hívhatnák fel magukra a figyelmet megint, vagy épp mikor dicsekedhetnek, ha éppenséggel valami jó dolog történik velük kivételesen. Azokat sem értem, akik a fél életüket a Facebookon élik le, és kb. 20 percenként posztolgatnak ki mindenféle lényegtelen hülyeséget, észre sem véve azt, hogy mindez a kutyát sem érdekli. Ami magánügy, az maradjon is az, nem kell azt a fél világ elé tárni. Szerintem. Főleg, ha utána tud háborogni az illető, amiért rajta csámcsognak az emberek. A másik: ha van egy probléma, akkor meg kell oldani bazdmeg, nem siránkozni rajta egész nap. Ha kiírógatni van ideje az illetőnek az ilyesmit, mégse lehet olyan kurva nagy problémája... Ha posztolgatásra van ideje, akkor arra is legyen, hogy megoldja a problémát és tegyen ellene. Vagy a Facebooktól várják a megoldást? :D

Ezzel kapcsolatban még le kell írnom valamit. Igazából, mindez nem sokat ér, mert azok, akiknek szólna mindez, nem veszik észre magukat, mivel ők a legtökéletesebb lények a világon... De azért leírom.

Szóval: van egy embertípus ezeken a önsajnáló embereken belül. Ezek azok, akik ugyebár sírnak, hogy egyedül vannak, magányosak, senki nem foglalkozik velük, satöbbi satöbbi. Minden túlzás nélkül állíthatom, hogy ezt csakis maguknak köszönhetik. Hogy miért? Azért, mert - tapasztalatból mondom, hogy - ugyebár Facebookon élik olykor-olykor a fél életüket. Te hiába keresed a társaságukat, különböző kifogásokkal leráznak. Egy idő után megunod ezeket, aztán a fejedhez vágják, hogy mekkora köcsög vagy, amiért leszarod a másikat. Hívod megint, és ismét nemleges választ kapsz. Akkor ki is a hibás? A másik cuki dolog, amikor valaki lehord minden szarnak, de előtte mikor mindenki megharagudott rá és egyedül volt, akkor mégis jó voltál neki :D Vagy amikor pénz kellett, amikor cigi kellett, amikor segíteni kellett, bármikor. De a végén mindig te vagy a szar.

Tanulság: ne bízz senkiben, és ne áltasd magad olyanokkal, hogy léteznek "igaz barátok", mert kurvára nem. Csak olyanok vannak, akik kihasználnak és néhány kivétel, akik nem érdekből barátkoznak másokkal.

A bejegyzés trackback címe:

https://kaley.blog.hu/api/trackback/id/tr275010954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.