kaley.blog.hu

"Minden amit hallunk, vélemény, nem tény, és minden amit látunk, nézőpont, nem a valóság."

On est vieux à vingt ans

2013.04.30. 22:28 - Kaley

2013 igencsak bejegyzésszegény év volt eddig, és sajnos el kell keserítselek titeket: valószínűleg az is marad. Legalábbis erősen gondolkozom azon, hogy végleg itt hagyom ezt a blogot, ami lássuk be, nem könnyű. Ez a blog életem egyik fontos részét, időszakát képezi, s nem könnyű lezárni mindezt s csak úgy tovább lépni. Ámde szükséges. Majd meglátjuk, mi lesz.

Időközben azonban 20 éves lettem - ahogy a cím is utal erre, bár egész pontosan annyit tesz: "Öregek vagyunk húsz évesen" és a kedvenc énekesnőm egyik dalában szerepel ez a mondat, méghozzá ebben:

Szóval... betöltöttem a második ikszet, amitől 18 éves korom óta rettegtem, magam sem tudom miért. És nem is olyan szörnyű 20 évesnek lenni,azt leszámítva, hogy a születésnapom ugyanolyan pocsék volt, mint az előző összes többi. A lényeg az, hogy én rohadtul nem érzem magam húsz évesnek, holott már el kéne kezdenem kicsit "felnőni" és "megkomolyodni", ám ez sokkal összetettebb és bonyolultabb folyamat annál, hogy életkorhoz lehessen kötni és elvárni, hogy xy ezután példás felnőtt ember legyen. Hmmm.

Tapogatózok itt a sötétbe még mindig, mert ugyebár mindjárt érettségi (nem, nem félek tőle egy cseppet sem - minden irónia nélkül állítom ezt!) és valamit kezdeni kell magammal. Minél időszerűbb lenne eldöntenem, hogy mihez akarok kezdeni az életemmel, annál kevésbé tudom, mit is akarok. Talán mert néha túl sok mindent akarok egyszerre, máskor meg leginkább semmit sem, hanem csak várnám nyugodtan, ahogy kiforrják magukat a dolgok, de hát a semmiből nem lehet várat építeni.

Na mindegy, nincs kedvem itt lelkizni, ki tudja ki és miért olvasgatja éppen a blogomat... :D

Más említésre méltó dolog nem igazán történt velem, azt leszámítva, hogy rókaszínű lettem (életemben először!) és ugyanolyan kicsapongó jellem vagyok, mint amilyen eddig is voltam. Azt hiszem, ez már nem változik, de lassan már hozzászokok. Az már más kérdés, hogy a környezetem meg épp másképp gondolkodik efelől, de az már az ő problémájuk, nem az enyém :D

Ezenkívül ezerrel dolgozok az Alizée-vel foglalkozó site-omon, folyton csinosítgatom, meg ilyenek. ^^

Ha bármi újdonsággal szolgálhatok, majd jelentkezem! Addig is kövessetek Twitteren, ha hiányoznék, vagy a kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét.

A bejegyzés trackback címe:

https://kaley.blog.hu/api/trackback/id/tr135260478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.